Hoe bestel ik Weekendje Weg via FiscFree®?

Om een Weekendje Weg via FiscFree® te bestellen maak je eerst een account aan in FiscFree®. Daarna volg je de onderstaande stappen.

Weekendje Weg bestellen via FiscFree®

1. Log in op jouw FiscFree® account.
  2. Bekijk in de spelregels wat jouw werkgever in de categorie Weekendje Weg aanbiedt.
  3. Ga naar de categorie Weekendje Weg en klik op Shop nu.
  4. Scrol naar beneden en klik op de link naar de webshop van Weekendjeweg.nl via FiscFree®.
  5. Zoek uit wat je zou willen bestellen bij Weekendje Weg, maar bestel het hier nog niet!
  6. Ga naar jouw FiscFree® account en vul bij ‘Aanvragen’ in voor welk bedrag je een E-card van Weekendje Weg wilt bestellen. Om maximaal te profiteren van het belastingvoordeel is het slim om een e-card aan te vragen voor het maximaal te verrekenen bedrag.
  7. Klik op de groene knop Aanvragen om de e-card voor Weekendje Weg aan te vragen.
  8. Controleer jouw bestelling en klik op de groene knop Volgende.
  9. Geef aan met welke bronnen je het bedrag met jouw werkgever wilt verrekenen en klik op Opslaan.
  10. Lees de tekst van de Aanvulling op de Arbeidsovereenkomst.
  11. Klopt de Aanvulling op de Arbeidsovereenkomst en ga je ermee akkoord?
    • Ja:
      • Zet een vinkje in het hokje voor Ja, ik ga akkoord met deze aanvulling op mijn arbeidsovereenkomst.
      • Klik op de groene knop Akkoord.
      • Je hebt nu digitaal jouw handtekening onder de Aanvulling op de Arbeidsovereenkomst gezet.
    • Nee:
      • Klik bovenaan in je scherm op pijltje terug, naar de stap verrekening.
      • Rechts zie je de mogelijkheid om de bestelling te annuleren. Je kunt ook de bronnen aanpassen en opnieuw op Opslaan klikken.
  12. FiscFree® stuurt jou automatisch een mail dat jouw aanvraag naar jouw werkgever is gestuurd ter goedkeuring.
    • De bestelling is pas definitief als jouw werkgever de aanvraag heeft goedgekeurd.
    • Je krijgt vanuit FiscFree® bericht per mail als jouw werkgever jouw aanvraag heeft goedgekeurd.
    • Zodra jouw werkgever jouw aanvraag heeft goedgekeurd ontvang je een mail met daarin de code van jouw e-card voor Weekendje Weg.
  13. Je bestelt jouw Weekendje Weg via de website van Weekendjeweg.nl en betaalt met de code van jouw e-card. Dit doe je op de volgende manier:
    1. Je hebt per e-mail een code van Weekendje Weg ontvangen.
    2. Je gaat met deze code naar de website van Weekendjeweg.nl.
    3. Je zoekt uit wat je graag wilt boeken.
    4. Bij het afrekenen vul je bij ‘cadeau card’ de code in van de e-card die je via FiscFree® hebt ontvangen.
    5. Is de prijs van jouw geboekte Weekendje Weg hoger dan het bedrag op jouw e-card? Dan betaal je zelf het resterende bedrag netto rechtstreeks aan Weekendje Weg.
    6. Heb je na jouw boeking nog saldo over op jouw e-card? Gebruik dit dan bij een volgende boeking bij Weekendje Weg.
    7. Alle informatie over jouw Weekendje Weg krijg je van Weekendjeweg.nl.