Hoe bestel ik een cadeaubon voor Verse Maaltijden?

In de categorie Verse maaltijden kunnen er 2 soorten cadeaubonnen besteld worden. Om een HelloFresh of Green chef cadeaubon via FiscFree® te bestellen maak je eerst een account aan in FiscFree®. Daarna volg je de onderstaande stappen.

HelloFresh of Green chef cadeaubon bestellen

1. Log in op jouw FiscFree® account.
  2. Bekijk in de spelregels wat jouw werkgever in de categorie Verse Maaltijden aanbiedt.
  3. Ga naar de categorie Verse maaltijden en klik op Shop nu
    • Biedt jouw werkgever Hellofresh én Green chef aan? Dan maak je nu de keuze welke soort je wilt bestellen en klik je nogmaals op Shop nu bij de cadeaubon van jouw keuze.
  4. Scrol iets naar beneden en vul bij ‘Aanvragen’ in voor welk bedrag je een cadeaubon van Hellofresh of Green Chef wilt bestellen. Om maximaal te profiteren van het belastingvoordeel is het slim om een cadeaubon aan te vragen voor het maximaal te verrekenen bedrag.
  5. Klik op de groene knop Aanvragen om de cadeaubon voor Hellofresh of Green Chef aan te vragen.
  6. Controleer jouw bestelling en klik op de groene knop Volgende.
  7. Geef aan met welke bronnen je het bedrag met jouw werkgever wilt verrekenen en klik op Opslaan.
  8. Lees de tekst van de Aanvulling op de Arbeidsovereenkomst.
  9. Klopt de Aanvulling op de Arbeidsovereenkomst en ga je ermee akkoord?
    • Ja:
      • Zet een vinkje in het hokje voor Ja, ik ga akkoord met deze aanvulling op mijn arbeidsovereenkomst.
      • Klik op de groene knop Akkoord.
      • Je hebt nu digitaal jouw handtekening onder de Aanvulling op de Arbeidsovereenkomst gezet.
    • Nee:
      • Klik bovenaan in je scherm op pijltje terug, naar de stap verrekening.
      • Rechts zie je de mogelijkheid om de bestelling te annuleren. Je kunt ook de bronnen aanpassen en opnieuw op Opslaan klikken.
  10. FiscFree® stuurt jou automatisch een mail dat jouw aanvraag naar jouw werkgever is gestuurd ter goedkeuring.
    • De bestelling is pas definitief als jouw werkgever de aanvraag heeft goedgekeurd.
    • Je krijgt vanuit FiscFree® bericht per mail als jouw werkgever jouw aanvraag heeft goedgekeurd.
    • Zodra jouw werkgever jouw aanvraag heeft goedgekeurd ontvang je een mail met daarin de code van jouw voucher voor Hellofresh of Green chef.
  11. Je bestelt jouw verse maaltijd via de website www.hellofresh.nl of www.greenchef.nl en betaalt met de code van jouw cadeaubon.