Hoe bestel ik een mobiele telefoon/abonnement bij FiscFree®?

Om een mobiele telefoon of abonnement via FiscFree® te bestellen maak je eerst een account aan in FiscFree®. Daarna volg je de onderstaande stappen.

Via FiscFree® vraag je een waardeboncode aan voor Belsimpel.nl.

Het product zelf bestel je pas later, na goedkeuring van jouw aanvraag door de werkgever, in de webshop van Belsimpel.nl en betaal je met de waardeboncode van FiscFree®.

Waardebon voor Mobiele telefoon/abonnement bestellen via FiscFree®

1. Log in op jouw FiscFree® account.
  2. Bekijk in de spelregels wat jouw werkgever in de categorie Mobiele telefonie aanbiedt.
  3. Ga naar de categorie Mobiele telefoons en abonnementen en klik op Shop nu.
  4. Scrol naar beneden en klik op de link naar de webshop van Belsimpel.
  5. Je zoekt uit wat je via FiscFree® wilt bestellen, maar je bestelt het hier nog niet!
  6. Onthoud wat je wilt bestellen, dus het bedrag, het merk en type telefoon etc.
  7. Ga naar jouw FiscFree® account en vul bij ‘Aanvragen’ in:
    • Wat wil je kopen bij Belsimpel (Los toestel, Abonnement met toestel, Sim-only abonnement of accessoire)
    • Geef de beschrijving van het gewenste product
    • Voor welk bedrag vraag jij een waardebon voor Belsimpel aan.
  8. Is de prijs van jouw bestelling duurder dan het bedrag dat je maximaal met jouw werkgever mag verrekenen? Dan mag je dit natuurlijk wel gewoon bestellen. De netto meerprijs betaal je rechtstreeks aan de webshop van Belsimpel bij het bestellen van jouw product.
  9. Klik op de groene knop Aanvragen om de waardebon voor Belsimpel aan te vragen.
  10. Controleer jouw bestelling en klik op de groene knop Volgende.
  11. Geef aan met welke bronnen je het bedrag met jouw werkgever wilt verrekenen en klik op Opslaan.
  12. Lees de tekst van de Aanvulling op de Arbeidsovereenkomst.
  13. Klopt de Aanvulling op de Arbeidsovereenkomst en ga je ermee akkoord?
    • Ja
      • Zet een vinkje in het hokje voor Ja, ik ga akkoord met deze aanvulling op mijn arbeidsovereenkomst.
      • Klik op de groene knop Akkoord.
      • Je hebt nu digitaal jouw handtekening onder de Aanvulling op de Arbeidsovereenkomst gezet.
    • Nee:
      • Klik bovenaan in je scherm op pijltje terug, naar de stap verrekening.
      • Rechts zie je de mogelijkheid om de bestelling te annuleren. Je kunt ook de bronnen aanpassen en opnieuw op Opslaan klikken.
  14. FiscFree® stuurt jou automatisch een mail dat jouw aanvraag naar jouw werkgever is gestuurd ter goedkeuring.
    • De bestelling is pas definitief als jouw werkgever de aanvraag heeft goedgekeurd.
    • Je krijgt vanuit FiscFree® bericht per mail als jouw werkgever jouw aanvraag heeft goedgekeurd.
    • Zodra jouw werkgever jouw aanvraag heeft goedgekeurd ontvang je een mail met daarin de code van jouw waardebon voor Belsimpel.

Product bestellen op Belsimpel.nl met waardebon

Je bestelt jouw gewenste product in de webshop van Belsimpel en betaalt met de code van jouw waardebon. Dit doe je op de volgende manier:

1. Je hebt per e-mail een code van Belsimpel ontvangen.
  2. Je gaat met deze code naar de website van BelSimpel.
  3. Je zoekt het product(en) uit die je wilt bestellen.
  4. Bij Stap 1 ‘Besteloverzicht’ vul je bij ‘Ik heb een cadeaubon’ jouw ontvangen code in.
  5. De waarde van jouw waardebon wordt in de meeste gevallen afgetrokken van het aankoopbedrag, tenzij je alleen een mobiel abonnement bestelt. Hoe dat werkt lees je in het punt hierna.
  6. Voor een mobiel abonnement betaal je zelf de maandelijkse kosten van het abonnement aan jouw provider. Je geeft een rekeningnummer door en jouw provider schrijft het bedrag maandelijks van deze rekening af. Jij ontvangt van BelSimpel een bedrag (cashback) op jouw rekening ter hoogte van de kosten van jouw abonnement of van het maximaal te verrekenen bedrag. Dit bedrag krijg je in 1 keer van BelSimpel op jouw rekening gestort. Je mag zelf een abonnement kiezen. Voor de verlenging ben je zelf verantwoordelijk, dit gaat niet via FiscFree®.
  7. BelSimpel zorgt ervoor dat jij jouw bestelling zo snel mogelijk krijgt.
  8. Als de prijs van jouw mobiele telefoon duurder is dan het bedrag op jouw waardebon betaal je de rest zelf gewoon netto bij in de webshop van BelSimpel.

Goed om te weten

• Zorg ervoor dat je jouw waardebon in 1 x keer besteedt! Je kunt het restbedrag niet op een later moment gebruiken.
  • Tablets en outlet artikelen zijn uitgesloten, hiervoor kun je jouw FiscFree® waardeboncode niet gebruiken.