Hoe weet ik welke rijwielhandelaren zijn aangesloten?

Om te kunnen zien welke rijwielhandelaren allemaal bij FiscFree® zijn aangesloten log je in, in FiscFree®. Bij de productgroep Fiets kun je vervolgens zoeken naar rijwielhandelaren.

Dit doe je op de volgende manier:

1. Log in op FiscFree® account.
  2. Klik bij de productgroep Fiets op het oranje kader Shop nu.
  3. Scrol naar beneden tot je het kopje Via een aangesloten rijwielhandelaar ziet.
  4. Rechts zie je Zoek rijwielhandelaar.
  5. Typ in het kader de postcode van de plaats waar je een rijwielhandelaar zoekt en klik op Zoeken (in deze categorie).
  6. Je krijgt nu een overzicht van aangesloten rijwielhandelaren in jouw postcodegebied.
  7. Bovenaan in dit scherm kun je als je wilt opnieuw zoeken op postcode of op naam van een rijwielhandelaar.