Waar vind ik de spelregels?

De spelregels voor deelname aan FiscFree® vind je als je inlogt op jouw FiscFree® account.

Er zijn algemene spelregels, die op alle productgroepen van toepassing zijn.

Daarnaast gelden er spelregels per productgroep.

Zo kom je bij de spelregels:

1. Log in op jouw FiscFree® account.
  2. Klik naast het FiscFree® logo links bovenaan op het icoontje met de tekst ‘Bekijk hier de spelregels’.
  3. Nu zie je het overzicht van alle spelregels die gelden voor deelname aan FiscFree®.

Tijdens het bestellen van jouw gewenste product kun je ook de spelregels nalezen:

1. Klik bij de productgroep waar jij iets uit wilt kiezen op shop nu.
  2. Je komt nu bij de pagina van die specifieke productgroep.
  3. Je ziet naast het FiscFree® logo links bovenaan het icoontje met ‘Bekijk hier de spelregels’. Als je daarop klikt zie je de algemene spelregels en de spelregels die gelden als je wilt deelnemen aan de productgroep waar jij interesse in hebt.
  4. Scrol je verder naar beneden? Dan zie je rechts naast het Stappenplan ook nog het kopje Spelregels. Hier staan ook alle spelregels die van toepassing zijn voor deelname aan deze productgroep.