Terug

Kan ik mijn fiets ook bij een internetwinkel bestellen?

Je kunt jouw fiets bestellen bij alle aangesloten rijwielhandelaren en internetwinkels. Wil je weten welke fietsenhandelaren er aangesloten zijn? Ontdek het in dit artikel.


Internetwinkels zijn over het algemeen aantrekkelijk vanwege de lagere prijs. 

Juist vanwege die lagere prijs wordt door internetwinkels ook vaak een percentage van de aanschafprijs van de fiets aan de deelnemers van FiscFree® doorberekend. Deze toeslag is 15% over de verkoopprijs tot € 1.000,-, met een maximum van € 150,-. Vaak wordt dit bedrag achteraf, bij levering van de fiets, in rekening gebracht. 

Dit gebeurt soms ook bij rijwielhandelaren, vooral bij sterk afgeprijsde fietsen.


3 belangrijke tips

  1. Vertel direct aan de rijwielhandelaar of webshop dat je voor een fiets via het fietsplan van FiscFree® komt. Dit voorkomt vervelende verrassingen achteraf.
  2. Als je de gegevens van jouw uitgekozen fiets invoert in FiscFree® zie je, bij die rijwielhandelaren en internetwinkels waarvan wij het weten duidelijk vooraf aangegeven dat ze een toeslag berekenen. 
  3. Wil je graag een nieuwe fiets met korting, zonder extra toeslag? Kijk dan in de FiscFree® webshop: log in bij FiscFree® > klik op Fiets > klik op Ga naar webshop. Je vindt hier heel veel fietsen met hoge kortingen en je krijgt geen toeslag doorberekend. 


Lees meerWas dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren