Wat gebeurt er als ik niet het hele bedrag van mijn Belsimpel vouchercode besteed?

Wat er gebeurt als je niet in 1 x het hele bedrag van jouw Belsimpel.nl waardebon besteedt hangt af van wat je koopt bij Belsimpel.nl. Is het een los toestel, Sim Only of een toestel in combinatie met een abonnement?

Betreft het een los toestel? Dan brengt Belsimpel het bedrag van de FiscFree® voucher in mindering op jouw bestelling. Blijft er een restbedrag over? Stuur dan een e-mail naar helpdesk@fiscfree.nl.

Het restantbedrag wordt niet op jouw rekening teruggestort door Belsimpel.

Gaat het om Sim Only of een toestel in combinatie met een abonnement? Kijk dan voor meer informatie op de website van Belsimpel.

Lees meer

Dossier FiscFree® - Belsimpel