Ik ben de code van mijn bol.com cadeaubon kwijt

Na goedkeuring van jouw bestelling ontvang je de bol.com cadeaubon in jouw mail. Bol.com stuurt de code naar het mailadres van jouw FiscFree® account.

Ben je de code van jouw digitale cadeaubon kwijt? Je vindt de code ook in jouw FiscFree® account.

1. Log in op je FiscFree® account.
  2. Scrol helemaal naar beneden op de welkomstpagina.
  3. Klik bij de juiste bestelling op details bekijken, achteraan de regel.
  4. Bovenaan bij de bestellingdetails staat de vouchercode en de geldigheidsdatum.

Heb je de kwijtgeraakte cadeaubon al eerder gebruikt en staat er nog een restwaarde op?

Dan vind je de gegevens bij Cadeaubon inwisselen onder Betalingsinformatie in jouw bol.com account. Tijdens het plaatsen van een bestelling wordt de restwaarde van eerder ingevoerde cadeaubonnen automatisch aangeboden.

Lees meer

Hoe kan ik inloggen bij FiscFree®?