Hoe kan ik inloggen bij Bedrijfsfitness Nederland?

Je hebt een fitnessabonnement afgesloten via FiscFree®. Dit abonnement verloopt via Bedrijfsfitness Nederland.

Om in te loggen bij Bedrijfsfitness Nederland volg je de volgende stappen:

• Ga naar Mijn BFNL.
  • Klik bij het inlogscherm op wachtwoord vergeten.
  • Vul het e-mailadres in waarmee je jouw fitnessabonnement hebt afgesloten.
  • Je ontvangt op dat e-mailadres een mail waarmee je een wachtwoord aanmaakt.

Ontvang je geen mail op jouw e-mailadres?

• Controleer of je het juiste mailadres hebt ingevuld.
  • Controleer of de mail in de ongewenste mail (spam) terecht is gekomen.
  • Als de punten hierboven niks opleveren neem je contact op met BFNL via 0513 – 63 31 11.

Lees meer

• Voor andere vragen over inloggen bij Bedrijfsfitness Nederland, klik hier.
  • Je kunt ook terecht bij de klantenservice van BFNL via 0513 – 633 111 of klantenservice@bfnl.nl.