Wat kan ik bestellen bij FiscFree®?

Wat je precies kunt bestellen bij FiscFree® verschilt per werkgever. Als je wilt weten wat je bij jouw werkgever kunt bestellen moet je eerst inloggen bij FiscFree®.

Account aanmaken

Om in te kunnen loggen bij FiscFree® moet je een account hebben.

Overzicht aanbod via FiscFree® van jouw werkgever

• Ben je ingelogd in jouw account van FiscFree®? Dan kom je als eerste bij de welkomstpagina.
  • Helemaal bovenaan de pagina zie je een blaadje met daarbij de tekst Overzicht spelregels.
  • Als je op dit blaadje klikt krijg je een overzicht van alle productgroepen die jouw werkgever aanbiedt en alle spelregels die daarbij horen.
  • Onder de welkomsttekst staat En wat kiest u met belastingvoordeel?
  • Als je vanaf daar naar beneden scrollt zie je 1 of meerdere kaders met steeds een kop en een plaatje. Dit zijn de verschillende productgroepen die jouw werkgever aanbiedt.
  • Klik je bij 1 van die productgroepen op shop nu, dan kun je meer over deze productgroep lezen.
  • Ook zie je dan bovenaan weer een blaadje met daarbij de tekst Overzicht spelregels. Dit zijn alle spelregels van die productgroep waar je op dat moment in kijkt.
  • Bovendien zie je als je iets naar beneden scrollt ook nog een keer het woord spelregels met daaronder een overzicht van de spelregels voor deze productgroep.
  • Helemaal rechts onderaan staan de meest gestelde vragen, daar kun je op klikken voor meer informatie.