Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord voor FiscFree® ben vergeten?

Als je jouw wachtwoord voor FiscFree® bent vergeten kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.

Dit doe je als je jouw wachtwoord bent vergeten

• Klik op deze link Wachtwoord opnieuw aanvragen - FiscFree®.
  • Vul het mailadres in dat je hebt gebruikt voor het aanmaken van jouw FiscFree® account.
  • Klik op stuur een nieuw wachtwoord.
  • Je krijgt nu op jouw opgegeven mailadres een bericht van FiscFree® met daarin een nieuw wachtwoord.
  • Ga naar het inlogscherm van FiscFree®.
  • Ga naar Ik heb al een account.
  • Vul jouw mailadres in.
  • Vul bij wachtwoord het nieuwe wachtwoord in dat je in de mail hebt ontvangen.
    • Let op als je het wachtwoord kopieert! Als je de spaties mee kopieert (witruimtes aan beide zijden van het wachtwoord), dan lukt het niet om in te loggen.
    • Het kopiëren van het wachtwoord kan alleen via de toetsencombinatie Ctrl C en Ctrl V. Selecteer het nieuwe wachtwoord zonder spaties. Gebruik de toetsen Ctrl C (kopiëren) om te kopiëren. Plak het nieuwe wachtwoord in de daarvoor bestemde plaats op het inlogscherm via Ctrl V (plakken).
  • Klik op inloggen.
  • Nu ben je ingelogd in jouw FiscFree® account.

Wil je jouw huidige wachtwoord wijzigen in ander wachtwoord?

• Ga naar het inlogscherm van FiscFree®.
  • Ga naar Ik heb al een account.
  • Vul jouw mailadres in.
  • Vul jouw huidige wachtwoord in.
  • Log in op jouw account.
  • Klik rechts bovenaan op Mijn account.
  • Scroll helemaal naar beneden.
  • Klik op Wachtwoord wijzigen.
  • Vul eerst jouw Huidige wachtwoord in.
  • Kies daarna een eigen wachtwoord en vul dit in bij Wachtwoord.
  • Vul jouw nieuwe wachtwoord nog een keer in bij Wachtwoord herhalen.
  • Klik op Opslaan.
  • Nu is jouw wachtwoord gewijzigd.