Wat is een Fietskaart?

Een Fietskaart is eigenlijk een soort bestelformulier. Het is een overzicht van alle fietsgegevens die nodig zijn om een fiets via FiscFree® te kunnen bestellen.

Links bovenaan de Fietskaart vind je de unieke Bestelcode voor jouw fiets, ook wel Fietskaartcode genoemd.

Je kunt de fietskaart downloaden als je inlogt op jouw FiscFree® account.

1. Log in op FiscFree®.
  2. Je klikt bij Fiets op Shop nu.
  3. Scrol naar beneden tot het kopje Via een aangesloten rijwielhandelaar.
  4. Klik op het groene kader Download Fietskaart.

Je moet dan even wachten, tot je bovenaan je scherm het kopje Downloads ziet verschijnen met daaronder fietskaart en bestand openen. Klik op bestand openen. Nu verschijnt de Fietskaart op jouw scherm.

Je kunt de Fietskaart uitprinten of je noteert de Fietskaartcode.

Met de uitgeprinte Fietskaart of de genoteerde Fietskaartcode ga je naar een aangesloten rijwielhandelaar. Je bespreekt met de rijwielhandelaar welke fiets je wilt kopen via het fietsplan.

Wil je een fiets bestellen bij een aangesloten rijwielhandelaar die alleen online actief is? Zorg er dan voor dat je eerst contact opneemt met deze rijwielhandelaar en vertel dat je een fiets via FiscFree® wilt bestellen.

Wil je weten hoe je een fiets moet bestellen bij de rijwielhandelaar via de Fietskaart? Klik hier.