Hoe maak ik een account aan in FiscFree®?

Is jouw werkgever klant van FiscFree®? Dan kun je een account aanmaken zodat je kunt zien welke producten je met belastingvoordeel kunt kiezen en wat de spelregels voor deelname zijn.

Volg deze stappen

1. Heb je een link voor FiscFree® ontvangen van jouw werkgever?
    • Ja?
      • Je hebt een link voor FiscFree® ontvangen van jouw werkgever.
      • Klik op deze link.
      • Je komt nu op de inlogpagina van FiscFree®.
      • Typ in het witte vlak het e-mailadres waarmee je jouw account in FiscFree® wilt aanmaken.
      • Dit kan een zakelijk mailadres zijn, maar het kan ook een privé mailadres zijn.
      • Klik dan op registeren en ga naar stap 2.
    • Nee?
      • Je hebt geen link voor FiscFree® via jouw werkgever ontvangen.
      • Vraag bij jouw werkgever de aanmeldlink voor FiscFree® aan en volg daarna de stappen hierboven.
  2. Je komt nu op een nieuwe pagina, waar je jouw persoonsgegevens moet invullen.
  3. Vul alle velden in. De velden met een oranje sterretje zijn verplicht.
  4. Maak een wachtwoord aan. Dit wachtwoord moet minimaal 1 letter en 1 getal hebben en minimaal 8 karakters lang zijn.
  5. Herhaal jouw wachtwoord.
  6. Geeft aan of je de nieuwsbrief van FiscFree® wilt ontvangen met leuke aanbiedingen.
  7. Geef aan dat je akkoord bent met de privacyverklaring.
  8. Klik op aanmaken.
  9. Nu heb je jouw account in FiscFree® aangemaakt.
  10. Je krijgt een bevestiging van het aanmaken van jouw account op het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het aanmaken van jouw account.
  11. In de mail staat dat je een account hebt aangemaakt op FiscFree®.
  12. Voordat je kunt inloggen op FiscFree® moet je eerst op de link in de mail klikken om jouw account te bevestigen.
  13. Als je op de link in de mail klikt kom je automatisch op de inlogpagina van FiscFree® uit.
  14. Daar staat in het rechter grijze vlak bij ik heb al een account jouw mailadres ingevuld.
  15. Typ jouw wachtwoord.
  16. Klik op login werknemer.
  17. Nu ben je ingelogd in de FiscFree® omgeving van jouw werkgever en kun je zien welke producten je met belastingvoordeel kunt kopen.